Levi Lennon Cosma

Levi Lennon Cosma Cosma Levi Lennon se numără printre cei mai cunoscuti coregrafi Hip Hop Dance din Romania. Recomandându-se ca dansator, coregraf, juriu şi organizator de evenimente, a câştigat de-a lungul anilor titluri la numeroase concursuri de dans, campionate nationale si internaţionale.
Este singurul roman care a fost invitat de 5 ori consecutiv sa jurizeze la Campionatele Mondiale de Hip Hop in calitate de Membru de Elita, in Las Vegas si San Diego.De asemenea se afla printre primii 5 la nivel mondial care au obtinut licenta de Elita al Juriului Hip Hop International.
Este licenţiat în coregrafie, perfecţionându-şi arta în cadrul unor prestigioase seminarii de gen, dance-camp-uri şi şcoli de profil, printre care Broadway Dance Center New York, a colaborat cu coregrafi de la renumitul Teatru de Dans American - Alvin Ailey -, Urban Moves, Urban Dance Camp Germany etc.

Cosma Levi Lennon se numără printre iniţiatorii şi promotorii mişcării moderne a Hip Hop Dance-ului în România şi a lansat mulţi dansatori şi coregrafi, aceştia devenind ei înşişi nume importante pe scena genului si nu numai.

În prezent lucrează la proiectul coregrafic internaţional „The Wings Of…”, care reuneşte mai multe oraşe din România si nu numai, iar in Oradea proiectul este a treia generatie de dansatori de success intitulandu-se “The Wings Of M&Q”. « The Wings Of M&Q » se afla la inceput de drum si totusi a reusit sa obtina rezultate mentionabile la competitii nationale in Oradea, Satu Mare si Salonta si sa participe cu succes la numeroase spectacole.

CAREER HIGHLIGHTS
- membru al Juriului Campionatelor Mondiale de Hip Hop din Las Vegas 2011 – 2014 si San Diego 2015.
- membru al Juriului de Elită HHI din 2014 şi coregraf internaţional la prima ediţie a Turneului National Hip Hop International (2014)
- a reprezentat România ca dansator si coregraf la Campionatele Mondiale şi Europene din 2006 si 2007
- coregraf şi instructor M&Q, Future M&Q, „The Wings Of...” , colaborator la Wilmark Dance Academy, Scoala de Muzica „Crina Mardare”, Universitatea „Hyperion” Bucuresti.
- câştigător al Nymphea, cel mai mare festival-concurs de Hip Hop din România (2004, 2005, 2007, 2008 si 2010)
- coregraf al emisiunii „Dansez pentru tine”, sezonul III.
- coregraf Magic & Quality Workshops, Week of X-traordinary Dancers, „The Wings Of...” Workshops.
- coregraf al celor mai mari festivaluri de muzică uşoară pentru copii: Mamaia Copiilor, Delfinul de Aur, Cerbul de Aur Junior, Suflet de Stea, Armonia Cluj-Napoca.
- coregraful unor artişti de top din România: Giulia, Jo (Ioana Anuta), Loredana Groza, Hotel FM, DJ Project feat. Giulia, Danger, Evve, Dana Russell, Nicole Cherry (Nicoleta Ghinea) etc.
- coregraf al reprezentanţilor României la Eurovision Junior 2008 (Cipru) şi Eurovision Junior 2009 (Ucraina)
- membru al juriului Campionatelor Naţionale Hip Hop International din România, Ungaria, Grecia, Portugalia.